Puustellintie 15 72400 PIELAVESI   |  Puh. 017 862 790

Tavaratalo kompaktissa koossa!

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kirjakulma
Puustellintie 15
72400 PIELAVESI

Y-tunnus: 1502717-7
Puh: 017 862 790

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kirjakulma:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Monipuolinen kirjakauppa Pielavedellä

Kirjakulma on enemmän kuin kirjakauppa. Seuraa uutuustuotteitamme täältä. Meiltä saat laajan valikoiman kirjoja, toimistotarvikkeita, askartelu- ja paperitarvikkeita, pelejä, lahjatavaroita, kuin muita oheispalveluja. Palvelemme maanantaista lauantaihin Pielaveden keskustassa, tervetuloa!

Kaikkea kirjoista

Kirjakulma on kuin tavaratalo kompaktissa koossa. Meiltä löydät niin kirjat, paperitavarat, kaiken tarvittavan askarteluun, laajan valikoiman toimisto- ja tulostustarvikkeita, puhelimet, kemikaliotuotteet, lahjatavarat, kellot sekä hopea- ja kultakorut. Kuulumme myös KIPA-kirjakauppaketjuun. Meillä on laadukas ja laaja tuotevalikoima, järkevään ja edulliseen hintaan! Lue lisää tuotteistamme ja palveluistamme täältä!

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Kirjakulma on toiminut jo 25 vuoden ajan ja kerryttänyt laajan valikoiman ja asiantuntemuksen. Mitä tahansa etsitkin, voit tiedustella sitä meiltä esimerkiksi sähköpostilla, facebookilla, puhelimella tai tulla suoraan käymään! Meiltä saat monipuolisen valikoiman tuotteita ystävällisen palvelun ryydittämänä. Katso yhteystiedot täältä, olet lämpimästi tervetullut!

Aukioloajat

ma-pe: 9:00-17:00
la: 9:00-13:00
su: suljettu

Kuulumme KIPA-kirjakauppaketjuun!

Kipa kirjakaupat - Kirjakulma Pielavesi Suomen yrittäjät - Kirjakulma Pielavesi