Puustellintie 15 72400 PIELAVESI   |  Puh. 017 862 790

Tavaratalo kompaktissa koossa!

Haluan lisätietoja tuotteista/palveluista!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kirjakulma
Puustellintie 15
72400 PIELAVESI

Y-tunnus: 1502717-7
Puh: 017 862 790

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kirjakulma:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kirjakulma palvelee Pielavedellä

Kirjakulma Pielavedellä tarjoaa erittäin laajan valikoiman laadukkaita tuotteita monenlaisiin tarpeisiin. Meiltä löydät niin kirjat, paperi- ja askartelutarvikkeet, tulostus- ja toimistotarvikkeet, tietokoneet, lahjatavarat, puhelimet sekä paljon muuta. Poikkea käymään tai ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kirjakulma
Puustellintie 15
72400 PIELAVESI

Puh. 017 862 790
paulamensonen@gmail.com
www.kirjakulma.fi

Aukioloajat

ma-pe: 9:00-17:00
la: 9:00-13:00
su: suljettu